PCHulpNederland is nu onderdeel van PCService.nl

Betrouwbaar maar niet onfeilbaar

Apple computers zijn over het algemeen erg betrouwbaar, toch hebben ook deze systemen wel eens te maken met hardware problemen. Misschien gaat uw Macbook Pro niet meer aan, of is het scherm van uw iMac defect. In deze gevallen is het hardware probleem meteen duidelijk. Als u computerproblemen ondervindt, en de mogelijke hardware problemen zijn niet direct zichtbaar, dan kunt u Apple Hardware Test (AHT) gebruiken om problemen uit te sluiten.

Mogelijke hardware problemen Apple

Er bestaan verschillende mogelijke hardware problemen voor de Apple Macbook laptop en iMac. De meest voorkomende zijn:

Kapot LED scherm  Defecte fan (koeling) 
Vochtschade Aan/Uit knop defect  
Defecte keyboard  Beschadigde/kapotte behuizing  
Defecte stroomvoorziening (power connector) Schade aan Logic board (bijv. Vochtschade of doorgebrand) 
Beeldscherm intact maar glas kapot  Videochip defect (strepen in het beeld) 

Verminderde prestaties

Hardware problemen zorgen ervoor dat uw Apple systeem minder presteert. Zo kan het zijn dat uw desktop of notebook traag is geworden, dat de computer oververhit raakt, dat video’s niet goed worden getoond of dat de batterij snel(ler) leeg is. Maar ook een defect keyboard of beeldscherm zorgen natuurlijk voor ongemakken.

 

Deskundige Mac reparatie

Bent u op zoek naar betrouwbare Mac reparatie in Amsterdam of daarbuiten, dan zit u bij PcHulpNederland goed. PcHulpNederland biedt een no nonsense Apple reparatie service. Zo zijn al uw hardware en software problemen snel verholpen. Onze Apple reparatie service is bovendien velen malen goedkoper dan de Apple store.

 

BEL NU 0203444605 | MELD UW COMPUTER PROBLEEM DIRECT ONLINE! | VANAF € 14,- 

TOP