PCHulpNederland is nu onderdeel van PCService.nl

Apple software problemen (software voor Mac, Macbook Pro/ Air opnieuw instellen

Tegenwoordig gaan Apple computers als warme broodjes over de toonbank. En dat is niet voor niets, want Apple staat erom bekend dat ze kwalitatief goede producten leveren die lange tijd mee gaan. Natuurlijk kan het altijd voorkomen dat uw Apple computer of laptop toch gebreken begint te vertonen. Heeft u problemen met de software op uw Mac, Macbook Pro of Macbook Air? Dan kunt u altijd bij PcHulpNederland terecht. Wij kijken graag naar de problemen die u heeft, en lossen ze zo snel mogelijk voor u op

Verschillende software problemen

Natuurlijk bestaan er allerlei verschillende softwareproblemen waar u last van kunt hebben. Is uw Apple computer gecrasht en bent u nu al uw belangrijke data kwijt? Dan kunt u bij ons terecht voor datarecovery. Wij kunnen in 80% van de gevallen uw verloren data terughalen. Verder kunt u ook bij ons terecht voor het verwijderen van virussen, het sneller maken of het herinstalleren van uw Mac en het oplossen van problemen met Wi-Fi of synchronisatie.

Mac Datarecovery  Mac virus verwijderen 
Mac sneller maken Herinstallatie Mac  
Gecrashte Mac Preventief Onderhoud 
Virusbeveiliging verzorgen  Mac installatie service 
Upgrade services Backups maken 
Gecrashte Mac Preventief Onderhoud 
Verzekeringsbrief Synchronisatie problemen 
Office | Email problemen  Wifi | Internet problemen 
Datamigratie naar nieuwe Apple/mac/PC  Nas installeren en configureren 

Software onderhouden

Naast het oplossen van software problemen op uw Mac, kunnen wij ook preventief onderhoud plegen aan uw Mac. Zo kunnen we uw computer controleren op eventuele virussen en ongebruikte koppelingen en die vervolgens verwijderen. Verder kunnen we antivirus software op uw Mac installeren, uw data overzetten naar een ander apparaat en een nas server installeren.

Kom langs in onze winkel of krijg hulp aan huis

Als er iets mis is met uw Mac, dan lossen wij deze problemen uiteraard graag voor u op. Daarvoor kunt u langskomen in onze winkel, maar het is ook mogelijk om bij u thuis langs te komen. Mocht de reparatie dan niet ter plekke uitgevoerd kunnen worden, dan nemen wij uw Mac alsnog mee en bezorgen wij hem ook weer geheel kosteloos bij u thuis na de reparatie. In bepaalde gevallen is het bovendien mogelijk om een reparatie op afstand uit te voeren. Neem voor meer informatie hierover contact op met één van onze medewerkers.

 

BEL NU 0203444605 | MELD UW COMPUTER PROBLEEM DIRECT ONLINE! | VANAF € 14,- 

TOP