PCHulpNederland is nu onderdeel van PCService.nl
Virussen zijn vervelend. Enorm vervelend zelfs. Regelmatig komt het voor dat uw Apple laptop geïnfecteerd is met een bepaald virus. U wilt dit virus op uw Mac natuurlijk zo snel mogelijk verwijderen. Virussen zorgen ervoor dat uw notebook slechter gaat werken. Uw laptop start traag op en ongevraagde reclameboodschappen dringen zich aan u op bij het openen van webpagina’s. Hoe langer u wacht met het verwijderen van een virus, hoe meer virussen er mettertijd ontstaan. Verwijder virussen eenvoudig met de hulp van PcHulpNederland.

Wij maken gebruik van speciale software met de nieuwste verwijderingstechnieken omtrent virussen om een virus op MacBook snel en efficiënt te verwijderen. Een uniek reparatieconcept verwijdert tot wel 98% van alle virussen. We kunnen dan ook wel stellen dat uw Apple laptop virusvrij uit de proef komt. Maak uw laptop sneller, vermijd vervelende pop-ups en versnel uw internet. Wacht niet te lang en laat uw computer virusvrij maken!

Dit soort problemen valt onder de categorie Software problemen. We hebben voor dit probleem helaas geen vaste prijs. Bij dit soort reparatie gaan we altijd als volgt te werk.

 

 1. U biedt de pc aan, wij gaan uw computer direct repareren, op basis van €14,- per kwartier.
 2. Hierbij repareren wij tot maximaal 2 uur, is de reparatie duurder dan nemen wij in alle gevallen contact met u op om te overleggen.
 3. Is er iets defect aan de hardware dan zullen wij ook altijd contact met u opnemen voordat wij overgaan tot reparatie.
 4. Wij rekenen altijd alleen de kliktijd van de reparatie.
 5. Is uw laptop niet meer te maken maar wilt u uw data nog wel bewaren, Hier hebben wij ook een passende oplossing voor die niet duur is.

 

Groen-vinkje  Special eigen ontwikkelde software om virussen nog beter te verwijderen.

Groen-vinkje  Meer dan 10 jaar ervaring en gediplomeerde technici.

Groen-vinkje After sales service, komt het virus binnen twee weken terug dan voeren wij de reparatie nogmaals uit onder garantie.

Groen-vinkje Vakkundig & Betrouwbaar gerepareerd

 • Reparatie duurt doorgaans 1 tot 3 werkdagen.
 • Tenzij tijdens de reparatie anders door ons wordt aangegeven.

Vraag: Ik dacht dat er op een apple geen virus kon komen?

Antwoord: Dit komt wel minder vaak voor, maar tegenwoordig helaas steeds vaker. Het gaat dan vaak om vervelende reclame in de browser die niet meer weg te halen is. hoe lang je er mee blijft lopen hoe erger het wordt. breng je macbook langs en wij halen het virus er direct af.

Vraag: Wat gebeurd er met de gemaakte kosten als later blijkt dat er iets anders mis is met mijn computer dan waarvoor die in eerste instantie gebracht was?

Antwoord: Dit komt wel vaker voor, alle gemaakte kosten komen dan te vervallen en wij zullen u alleen de kosten in rekening brengen van de reparatie die nodig is. 

Vraag: Heb ik ook garantie op dit soort reparaties?

Antwoord: Bij dit soort reparaties is het een stuk moeilijker om garantie te geven, immers zodra u de computer mee neemt kunt u weer opnieuw een virus downloaden. Keert het probleem in ieder geval binnen een week terug dan voeren wij de reparatie kosteloos opnieuw uit. Is er iets nog niet helemaal goed  wij geven op alle software reparaties altijd gratis een kwartier after sales service. Met deze service komt het eigenlijk nooit voor dat er dan alsnog problemen ontstaan over garantie. Uitzonderingen daar gelaten natuurlijk.

Vraag: Mijn reparatie is toch duurder dan de afgesproken 2 uur en dit is zonder overleg gebeurd.

Antwoord: Dit komt nooit voor, indien er geen overleg geweest is via mail/sms/telefoon hoeft u slechts tot de afgesproken 2 uur te betalen.

Vraag: Waarom duurt deze 1-3 werkdagen?

Antwoord: Verwijderen van een virus kan een moeilijk en ingewikkeld traject zijn. Wij hebben hiervoor een speciaal ontwikkelde software die het virus op systematische wijze verwijderd. Verschillende antivirus scanners moeten meerdere keren draaien en draaien per keer enkel uren. Naast deze opschoning controleren wij ook uw harde schijf en wordt het register volledig opgeschoond. Ook updates worden voor u gedaan. Kortom de hele computer krijgt een complete checkup.

 

 • Deze reparatie kan mogelijk een andere reparatie tot gevolg hebben. Als dat zo is nemen wij vooraf altijd contact met u op om te overleggen.
 • U kunt uw apple langsbrengen in 1 van onze winkels, opsturen of laten ophalen.

Prijzen 

Virus verwijderen

€ 14,- per kwartier

 • Reparaties tot 2 uur worden direct gemaakt.
 • Duurder dan 2 uur krijgt u altijd een prijsopgave.
 • Indien geen akkoord reparatie slechts € 14,- 
 • 90% van de reparaties ligt de prijs tussen de € 56,- en €98,-

Reviews 

 

 

TOP