PCHulpNederland is nu onderdeel van PCService.nl

Apple iPhone/ iPad (iPhone reparatie Amsterdam)

iPhones en iPads zijn dure apparaten. Als u in het bezit bent van een van deze, of misschien wel allebei deze apparaten, dan zult u hier waarschijnlijk voorzichtig mee omspringen. Toch zit een ongeluk vaak in een klein hoekje en komt het meer dan eens voor dat er toch iets kapot gaat aan uw iPhone of iPad. In die gevallen kunt u bij ons terecht om uw iPhone of iPad te laten repareren.

 

Glasreparatie van uw iPhone of iPad

Als u uw iPhone of iPad uit uw handen laat vallen, kan het zomaar zo zijn dat het scherm aan diggelen valt. Nu hoeft dit niet te betekenen dat u uw telefoon niet meer kunt gebruiken, maar een scherm met allerlei scheuren erin werkt natuurlijk niet heel handig. Als de behuizing van uw apparaat verder onbeschadigd is, kunnen wij het glas eenvoudig voor u repareren.

 

Overige reparaties

Behalve het repareren van uw scherm, kunnen wij nog veel meer reparaties aan uw iPhone of iPad voor u uitvoeren. Zo kunnen wij de behuizing van uw iPhone of iPad vervangen, evenals de batterij, en kunnen we ook een defecte power connector of een defect logic board voor u repareren. Vaak bent u dan aanzienlijk minder geld kwijt dan wanneer u een nieuw apparaat aanschaft, en kunt u uw apparaten gewoon weer gebruiken alsof ze weer als nieuw zijn.

 

iPhone en iPad reparatie Amsterdam

Als er iets mis is met uw iPhone of iPad, nodigen wij u van harte uit om langs te komen in onze winkel in Amsterdam, waar onze gecertificeerde Apple technici met alle plezier uw apparaten weer zullen repareren. Sommige reparaties kunnen onmiddellijk uitgevoerd worden terwijl u erop wacht, en andere reparaties zullen iets langer duren. Voor meer informatie over de reparaties die wij uitvoeren en de kosten die daaraan verbonden zijn, kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

TOP