PCHulpNederland is nu onderdeel van PCService.nl

Al ruim 10 jaar een vertrouwd adres voor computer reparatie in Amsterdam

PcHulpNederland is al meer dan 10 jaar een vertrouwd adres voor computerreparatie in Amsterdam. Bij ons in de winkel aan de Ceintuurbaan wordt u te allen tijde direct geholpen, zonder dat u hiervoor van tevoren een afspraak hoeft te maken. Wel zo handig bij noodsituaties. Bekijk onze voordelen en meld direct uw computerprobleem!

 

De voordelen van computer reparatie bij PcHulpNederland

PcHulpNederland uit Amsterdam is niet zonder reden uitgegroeid tot een zeer betrouwbare partner op het gebied van computer reparatie. Bij ons staan er zes dagen per week getrainde professionals met jarenlange ervaring op het gebied van zowel Apple als Windows klaar om uw PC te repareren. Bovendien bent u bij ons verzekerd van transparante tarieven: standaard €14,- per kwartier. Bij hoge reparatiekosten bij bijvoorbeeld defecte hardware, nemen wij altijd vooraf contact met u op. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Andere voordelen van PcHulpNederland zijn:

plus-icoon  Transparante kosten, altijd duidelijk wat het gaat kosten.

plus-icoon  Meer dan 10 jaar ervaring op Apple & Windows gebied.

plus-icoon  Unieke eigen ontwikkelde reparatie software.

plus-icoon  Snelle 24 uur service.

plus-icoon  Getrainde experts op verschillende werkgebieden.

plus-icoon  Nooit wachttijden, altijd direct geholpen.

plus-icoon  Verschillende onderdelen uit voorraad leverbaar.

plus-icoon  Klanten beweren dat wij sneller & beter repareren dan anderen

plus-icoon  In 10 jaar tijd nog NOOIT data van een klant verloren.

plus-icoon  Altijd persoonlijk contact met expert.

 

Meld uw computer probleem

De specialisten van PcHulpNederland staan gereed om de reparatie van uw PC te verzorgen. Meld uw probleem vandaag nog! Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op om uw PC reparatie te bespreken. Bij vragen en/of opmerkingen over PcHulpNederland kunt u ook altijd even contact met ons opnemen. U bent uiteraard ook vrij om even langs te komen op Ceintuurbaan 141.

MELD UW COMPUTER PROBLEEM DIRECT ONLINE! | VANAF € 14,- 

Service bij u thuis of op afstand

PcHulpNederland biedt naast computer reparaties in de eigen winkel in Amsterdam ook mogelijkheden voor service bij u op locatie of op afstand. Bekijk snel de mogelijkheden op onze website of neem contact met ons op.

WINKEL   BIJ U THUIS   OP AFSTAND 

 

 

 

TOP