PCHulpNederland is nu onderdeel van PCService.nl

Wij verhelpen al uw computer hardware problemen!

Computers hebben regelmatig onderhoud nodig om optimaal te blijven werken. Na verloop van tijd worden pc’s trager en starten programma’s minder snel op. Ook ontstaan er meer problemen, die niet altijd eenvoudig zelf op te lossen zijn. Het meeste Windows onderhoud gaat vaak over hardware problemen. PcHulpNederland biedt getrainde mensen met jarenlange ervaring op het gebied van Windows onderhoud. Al uw hardware problemen zijn binnen een mum van tijd opgelost.

Veel hardware problemen hebben betrekking op de harde schijf van uw pc. Een harde schijf repareren kan natuurlijk niet maar uw dat er af halen dat behoort tot een van onze specialiteiten.

Water en andere vloeistoffen kunnen schade veroorzaken aan uw computer, wij weten er raad mee en repareren op vakkundige wijze uw PC.

 

Nieuwe hardware installeren

Veel hardware problemen kunnen opgelost worden door het defecte onderdeel van uw Windows laptop te vervangen. Zo zijn de ventilator (fan), het keyboard, het scherm en het glas eenvoudig te vervangen door een nieuw exemplaar. Ook de cover en scharnieren van een computer beschadigen na verloop van tijd. Overmatige hitte, kou, valpartijen en stof beïnvloeden de werking van deze onderdelen, waardoor ze beschadigd kunnen raken. Windows experts bieden een volledige reparatieservice om uw Windows apparatuur weer als nieuw te maken.

Kapot LED scherm  Defecte fan (koeling) 
Vochtschade Aan/Uit knop defect  
Defecte keyboard  Beschadigde/kapotte behuizing  
Defecte stroomvoorziening (power connector) Schade aan moederboord (bijv. Vochtschade of doorgebrand) 
Harde schijf vervangen of upgraden Videochip defect (strepen in het beeld) 

 

Is uw Windows notebook traag, start deze langzaam op en duurt het eeuwen eer een internetpagina is geopend, dan kunt u uw pc sneller maken door bijvoorbeeld het geheugen te vervangen en uit te breiden, de wifi-kaart te vervangen en de videochip te repareren. In veel gevallen is de harde schijf repareren de oplossing.

 

Snelle service, deskundig advies en lage prijzen

Hardware problemen zijn veelvoorkomend. Er kan immers van alles defect raken en uw laptop verliest aan capaciteit. Door de oude onderdelen te repareren en te vervangen voor een nieuw en snel exemplaar, kunnen veel hardware problemen opgelost worden. Kies voor uw harde schijf repareren, meld uw hardware problemen en geniet van de snelle, vakkundige  en voordelige service van PcHulpNederland!

 

BEL NU 0203444605 | MELD UW COMPUTER PROBLEEM DIRECT ONLINE! | VANAF € 14,- 

TOP