PCHulpNederland is nu onderdeel van PCService.nl
Het internet is een grote valkuil waar problemen zich ieder moment aan kunnen kondigen. De technische hoogstandjes zorgen ervoor dat het moeilijk is om zelf problemen op te lossen. Werkt uw mail niet meer of wilt u Office voor Windows, dan regelen wij dat voor u. Het grote aantal foutmeldingen en gecompliceerde instellingen maken het oplossen van e-mailproblemen lastig. Wanneer u een foutmelding krijgt, probeer dan altijd alle updates te installeren en draai het office diagnostische programma dat bij uw office pakket hoort. Voor problemen met Microsoft Office 2003, 2007 of 2010 kunt u altijd een afspraak met ons maken. Onze specialisten helpen u graag!

Onze Windows Experts lossen niet alleen uw e-mailproblemen op, maar kunnen tevens office voor u installeren op uw pc. Daarnaast kan ook e-maildata overgezet worden van uw oude pc naar uw nieuwe computer. Zo zijn uw office- en e-mailproblemen binnen een mum van tijd verholpen!

Dit soort problemen valt onder de categorie Software problemen. We hebben voor dit probleem helaas geen vaste prijs. Bij dit soort reparatie gaan we altijd als volgt te werk.

 1. U biedt de pc aan, wij gaan uw computer direct repareren, op basis van €14,- per kwartier.
 2. Hierbij repareren wij tot maximaal 2 uur, is de reparatie duurder dan nemen wij in alle gevallen contact met u op om te overleggen.
 3. Is er iets defect aan de hardware dan zullen wij ook altijd contact met u opnemen voordat wij overgaan tot reparatie.
 4. Wij rekenen altijd alleen de kliktijd van de reparatie.
 5. Is uw laptop niet meer te maken maar wilt u uw data nog wel bewaren, Hier hebben wij ook een passende oplossing voor die niet duur is.

 

Groen-vinkje  Altijd een office licentie op voorraad

Groen-vinkje  Meer dan 10 jaar ervaring en gediplomeerde technici.

Groen-vinkje Vakkundig & Betrouwbaar gerepareerd

 • Reparatie duurt doorgaans 1 tot 3 werkdagen.
 • Tenzij tijdens de reparatie anders door ons wordt aangegeven.

Vraag: I?

Antwoord: D

 

 • U kunt uw pc langsbrengen in 1 van onze winkels, opsturen of laten ophalen.

Prijzen 

Onderzoek

€ 14,- per kwartier

 • Reparaties tot 2 uur worden direct gemaakt.
 • Duurder dan 2 uur krijgt u altijd een prijsopgave.
 • Indien geen akkoord reparatie slechts € 14,-

Reviews 

 

TOP