PCHulpNederland is nu onderdeel van PCService.nl
De tijd dat we eeuwen onze pc gebruikten, is voorbij. Velen zijn altijd op zoek naar een nieuw model met betere eigenschappen en functies. Modellen met opvallende features trekken onze aandacht en smeken om gekocht te worden. Heeft u een nieuwe Windows computer? Vaak blijven data en software op uw oude computer staan. Een nieuwe computer moet nog geïnstalleerd worden. Het is relatief eenvoudig om Windows erop te zetten. Minder eenvoudig is het verbinden van uw pc met internet, het aansluiten van een printer of webcam, het installeren van een anti-virusprogramma of tekstverwerkingssoftware, het instellen van e-mailaccounts en het verplaatsen van oude data naar uw nieuwe pc.

Onze experts doen het allemaal! De gehele installatie van Windows besturingssysteem tot aan het overzetten van oude data kost slechts 95 euro. Zo hoeft u zich nergens meer druk om te maken en krijgt u een complete pc terug! U kunt uw nieuwe computer afgeven in de winkel, maar ook aansluiten op locatie is mogelijk.

Dit soort problemen valt onder de categorie Software problemen. We hebben voor dit probleem helaas geen vaste prijs. Bij dit soort reparatie gaan we altijd als volgt te werk.

 1. U biedt de pc aan, wij gaan uw computer direct repareren, op basis van €14,- per kwartier.
 2. Hierbij repareren wij tot maximaal 2 uur, is de reparatie duurder dan nemen wij in alle gevallen contact met u op om te overleggen.
 3. Is er iets defect aan de hardware dan zullen wij ook altijd contact met u opnemen voordat wij overgaan tot reparatie.
 4. Wij rekenen altijd alleen de kliktijd van de reparatie.
 5. Is uw laptop niet meer te maken maar wilt u uw data nog wel bewaren, Hier hebben wij ook een passende oplossing voor die niet duur is.

 

Groen-vinkje  Meer dan 10 jaar ervaring en gediplomeerde technici.

Groen-vinkje Vakkundig & Betrouwbaar gerepareerd

 • Reparatie duurt doorgaans 1 tot 3 werkdagen.
 • Tenzij tijdens de reparatie anders door ons wordt aangegeven.

Vraag: I?

Antwoord: D

 

 

 • U kunt uw pc langsbrengen in 1 van onze winkels, opsturen of laten ophalen.

Prijzen 

Onderzoek

€ 14,- per kwartier

 • Reparaties tot 2 uur worden direct gemaakt.
 • Duurder dan 2 uur krijgt u altijd een prijsopgave.
 • Indien geen akkoord reparatie slechts € 14,- 

Reviews 

 

TOP