PCHulpNederland is nu onderdeel van PCService.nl
Een trage pc, we raken er allemaal gefrustreerd van. Niets is zo vervelend als minutenlang moeten wachten tot een progamma is geopend of een internetpagina beschikbaar is. En het nadeel is dat eigenlijk alle computers hier na verloop van tijd last van krijgen. Na aanschaf is uw Windows computer ultrasnel, maar mettertijd is er sprake van performance-verlies. Dit is heel normaal. Hoe meer software er is geïnstalleerd op uw laptop, hoe trager uw pc wordt. De oplossing? Uw computer sneller maken!

Een computer sneller maken betekent ook de opstarttijd verkorten. Tevens werkt het internet een stuk sneller. Onze specialisten hebben al vele jaren ervaring in Windows onderhoud en weten dan ook de handigste tips om uw computer ultrasnel te maken. Een grote schoonmaakbeurt, ook wel APK opschoonbeurt genoemd, verwijdert virussen en ongebruikte programma’s, schoont het intern ram geheugen op en controleert security holes. Uw pc is binnen korte tijd weer helemaal schoon en veilig. En niet te vergeten: razend snel!

Dit soort problemen valt onder de categorie Software problemen. We hebben voor dit probleem helaas geen vaste prijs. Bij dit soort reparatie gaan we altijd als volgt te werk.

 1. U biedt de pc aan, wij gaan uw computer direct repareren, op basis van €14,- per kwartier.
 2. Hierbij repareren wij tot maximaal 2 uur, is de reparatie duurder dan nemen wij in alle gevallen contact met u op om te overleggen.
 3. Is er iets defect aan de hardware dan zullen wij ook altijd contact met u opnemen voordat wij overgaan tot reparatie.
 4. Wij rekenen altijd alleen de kliktijd van de reparatie.
 5. Is uw laptop niet meer te maken maar wilt u uw data nog wel bewaren, Hier hebben wij ook een passende oplossing voor die niet duur is.

 

Groen-vinkje  Special eigen ontwikkelde software om uw computer volledig op te schonen.

Groen-vinkje  Meer dan 10 jaar ervaring en gediplomeerde technici.

Groen-vinkje After sales service, is uw computer weer opnieuw langzaam geworden. wij voeren de reparatie onder garantie nogmaals uit.

Groen-vinkje Vakkundig & Betrouwbaar gerepareerd

 • Reparatie duurt doorgaans 1 tot 3 werkdagen.
 • Tenzij tijdens de reparatie anders door ons wordt aangegeven.

Vraag: Mijn computer is na de opschoning wel sneller maar niet Ultra snel?

Antwoord: Helaas kunnen wij nog geen wonderen verrichten, aan softwarematige opschoning zit wel een limiet aan snelheidswinst die gemaakt kan worden. Wilt u de computer nog sneller hebben dan adviseren we een upgrade naar SSD.

Vraag: Wat gebeurd er met de gemaakte kosten als later blijkt dat er iets anders mis is met mijn computer dan waarvoor die in eerste instantie gebracht was?

Antwoord: Dit komt wel vaker voor, alle gemaakte kosten komen dan te vervallen en wij zullen u alleen de kosten in rekening brengen van de reparatie die nodig is. 

Vraag: Mijn reparatie is toch duurder dan de afgesproken 2 uur en dit is zonder overleg gebeurd.

Antwoord: Dit komt nooit voor, indien er geen overleg geweest is via mail/sms/telefoon hoeft u slechts tot de afgesproken 2 uur te betalen.

 

 

 • U kunt uw computer langsbrengen in 1 van onze winkels, opsturen of laten ophalen.

Prijzen 

Onderzoek

€ 14,- per kwartier

 • Reparaties tot 2 uur worden direct gemaakt.
 • Duurder dan 2 uur krijgt u altijd een prijsopgave.
 • Indien geen akkoord reparatie slechts € 14,- 

Reviews 

 

TOP