PCHulpNederland is nu onderdeel van PCService.nl
Stof, vuil en haren hebben een onbreekbare band met computers. Elektronische warme onderdelen trekken immers vuil aan. Een teveel aan stof en haren kan zorgen voor oververhitting, waardoor bepaalde onderdelen van uw Windows computer defect raken. Preventief onderhoud voorkomt dit. Door uw computer goed te onderhouden, houdt u niet alleen stof en vuil buiten de deur, maar verlengt u ook de levensduur van uw laptop. Voorkomen is immers beter dan genezen!

Preventief onderhoud in de vorm van een APK keuring, dat is wat wij bieden. Een speciale onderhoudsbeurt maakt uw computer weer goed schoon, zodat deze optimaal blijft werken. Voortijdig schoonmaken is een must. Ongebruikte programma’s en virussen worden verwijderd en ongebruikte koppelingen worden gecontroleerd. Met behulp van onze service overeenkomsten kunt u regelmatig uw computer laten opschonen. Houd uw pc up-to-date met de nieuwste updates, veilige anti-viruspakketten en back-ups van bestanden. Kies voor service, zorg voor onderhoud!

Dit soort problemen valt onder de categorie Software problemen. We hebben voor dit probleem helaas geen vaste prijs. Bij dit soort reparatie gaan we altijd als volgt te werk.

 1. U biedt de pc aan, wij gaan uw computer direct repareren, op basis van €14,- per kwartier.
 2. Hierbij repareren wij tot maximaal 2 uur, is de reparatie duurder dan nemen wij in alle gevallen contact met u op om te overleggen.
 3. Is er iets defect aan de hardware dan zullen wij ook altijd contact met u opnemen voordat wij overgaan tot reparatie.
 4. Wij rekenen altijd alleen de kliktijd van de reparatie.
 5. Is uw laptop niet meer te maken maar wilt u uw data nog wel bewaren, Hier hebben wij ook een passende oplossing voor die niet duur is.

 

Groen-vinkje  Meer dan 10 jaar ervaring en gediplomeerde technici.

Groen-vinkje Vakkundig & Betrouwbaar gerepareerd

 • Reparatie duurt doorgaans 1 tot 3 werkdagen.
 • Tenzij tijdens de reparatie anders door ons wordt aangegeven.

Vraag: I?

Antwoord: D

Vraag: W

Antwoord: D

 

 • U kunt uw pc langsbrengen in 1 van onze winkels, opsturen of laten ophalen.

Prijzen 

Onderzoek

€ 14,- per kwartier

 • Reparaties tot 2 uur worden direct gemaakt.
 • Duurder dan 2 uur krijgt u altijd een prijsopgave.
 • Indien geen akkoord reparatie slechts € 14,- 

Reviews 

 

TOP