PCHulpNederland is nu onderdeel van PCService.nl
Is uw laptop traag in gebruik? Ondanks een snelle processor en voldoende RAM geheugen kan een Windows computer traag in gebruik zijn door beperkingen in snelheid van de harde schijf. Hoe groter een programma, hoe langer u vaak moet wachten eer het programma is opgestart. Een harde schijf is doorgaans warm en produceert trililingen en extra geluid. Maak gebruik van onze upgrade services om uw harde schijf vakkundig te upgraden met een snelle SSD voor betere prestaties.

Een SSD bestaat voornamelijk uit flash chips, waardoor bestandsoverdrachten superieur zijn ten opzichte van uw oude harde schijf. Onze upgrade service biedt een stille, zuinige en koele manier van werken. Programma’s en bestanden worden sneller geladen, waardoor u niet meer lang hoeft te wachten. Laat die goede economische upgrade doen door onze Windows specialisten. Binnen 24 uur is uw pc weer zo goed als nieuw. Maak van uw computer een snelheidsmonster!

Dit soort problemen valt onder de categorie Software problemen. We hebben voor dit probleem helaas geen vaste prijs. Bij dit soort reparatie gaan we altijd als volgt te werk.

 1. U biedt de pc aan, wij gaan uw computer direct repareren, op basis van €14,- per kwartier.
 2. Hierbij repareren wij tot maximaal 2 uur, is de reparatie duurder dan nemen wij in alle gevallen contact met u op om te overleggen.
 3. Is er iets defect aan de hardware dan zullen wij ook altijd contact met u opnemen voordat wij overgaan tot reparatie.
 4. Wij rekenen altijd alleen de kliktijd van de reparatie.
 5. Is uw laptop niet meer te maken maar wilt u uw data nog wel bewaren, Hier hebben wij ook een passende oplossing voor die niet duur is.

 

Groen-vinkje  Meer dan 10 jaar ervaring en gediplomeerde technici.

Groen-vinkje Vakkundig & Betrouwbaar gerepareerd

 • Reparatie duurt doorgaans 1 tot 3 werkdagen.
 • Tenzij tijdens de reparatie anders door ons wordt aangegeven.

Vraag: I?

Antwoord: D

Vraag: W

Antwoord: D

 

 • U kunt uw pc langsbrengen in 1 van onze winkels, opsturen of laten ophalen.

Prijzen 

HDD/SSD Vervangen

€28,-

 • Wij plaatsen alleen de harde schijf.
 • (Exclusief HDD/SSD)

HDD/SSD vervangen inclusief installatie

€95,-

 • Wij installeren een nieuwe harde schijf en we doen een volledige installatie van WINDOWS zonder behoud van uw gegevens.
 • (Exclusief HDD/SSD)

HDD/SSD vervangen inclusief installatie +

€130,-

 • Wij installeren een nieuwe harde schijf en we doen een volledige installatie van WINDOWS met behoud van gegevens en software.
 • Uw harde schijf dient nog wel normaal te functioneren.
 • (Exclusief HDD/SSD)

Reviews 

 

 

TOP