PCHulpNederland is nu onderdeel van PCService.nl
Help, een virus! Laptops en pc’s zijn gevoelig voor virussen. Malware verwijderen is belangrijk om de computer snel te houden. Is uw Windows computer traag, start deze niet bepaald snel op en verschijnen er regelmatig vervelende pop-ups in beeld? Dan is de kans groot dat een virus zich heeft genesteld in uw laptop. Het internet wordt trager en ongevraagde reclameboodschappen blijven maar opdoemen. Een virus beïnvloedt de prestaties van uw laptop. Hoe langer u wacht met malware verwijderen, hoe meer virussen er ontstaan. Verwijder een virus dan ook meteen. Hoe? PcHulpNederland.

Wilt u virusvrij door het leven? Schakel dan onze Windows specialisten in. Speciale software wordt gebruikt om tot wel 97% van alle virussen efficiënt te verwijderen. Een virusvrije computer werkt niet alleen beter, maar is tevens vele malen sneller. Bestrijd en voorkom malware met hulp van onze Windows experts. Houd uw computer schoon en veilig. Weg met virussen!

Dit soort problemen valt onder de categorie Software problemen. We hebben voor dit probleem helaas geen vaste prijs. Bij dit soort reparatie gaan we altijd als volgt te werk.

 1. U biedt de pc aan, wij gaan uw computer direct repareren, op basis van €14,- per kwartier.
 2. Hierbij repareren wij tot maximaal 2 uur, is de reparatie duurder dan nemen wij in alle gevallen contact met u op om te overleggen.
 3. Is er iets defect aan de hardware dan zullen wij ook altijd contact met u opnemen voordat wij overgaan tot reparatie.
 4. Wij rekenen altijd alleen de kliktijd van de reparatie.
 5. Is uw laptop niet meer te maken maar wilt u uw data nog wel bewaren, Hier hebben wij ook een passende oplossing voor die niet duur is.

 

Groen-vinkje  Special eigen ontwikkelde software om virussen nog beter te verwijderen.

Groen-vinkje  Meer dan 10 jaar ervaring en gediplomeerde technici.

Groen-vinkje After sales service, komt het virus binnen twee weken terug dan voeren wij de reparatie nogmaals uit onder garantie.

Groen-vinkje Vakkundig & Betrouwbaar gerepareerd

 • Reparatie duurt doorgaans 1 tot 3 werkdagen.
 • Tenzij tijdens de reparatie anders door ons wordt aangegeven.

Vraag: Wat gebeurd er met de gemaakte kosten als later blijkt dat er iets anders mis is met mijn computer dan waarvoor die in eerste instantie gebracht was?

Antwoord: Dit komt wel vaker voor, alle gemaakte kosten komen dan te vervallen en wij zullen u alleen de kosten in rekening brengen van de reparatie die nodig is. 

Vraag: Heb ik ook garantie op dit soort reparaties?

Antwoord: Bij dit soort reparaties is het een stuk moeilijker om garantie te geven, immers zodra u de computer mee neemt kunt u weer opnieuw een virus downloaden. Keert het probleem in ieder geval binnen een week terug dan voeren wij de reparatie kosteloos opnieuw uit. Is er iets nog niet helemaal goed  wij geven op alle software reparaties altijd gratis een kwartier after sales service. Met deze service komt het eigenlijk nooit voor dat er dan alsnog problemen ontstaan over garantie. Uitzonderingen daar gelaten natuurlijk.

Vraag: Mijn reparatie is toch duurder dan de afgesproken 2 uur en dit is zonder overleg gebeurd.

Antwoord: Dit komt nooit voor, indien er geen overleg geweest is via mail/sms/telefoon hoeft u slechts tot de afgesproken 2 uur te betalen.

Vraag: Waarom duurt deze 1-3 werkdagen?

Antwoord: Verwijderen van een virus kan een moeilijk en ingewikkeld traject zijn. Wij hebben hiervoor een speciaal ontwikkelde software die het virus op systematische wijze verwijderd. Verschillende antivirus scanners moeten meerdere keren draaien en draaien per keer enkel uren. Naast deze opschoning controleren wij ook uw harde schijf en wordt het register volledig opgeschoond. Ook updates worden voor u gedaan. Kortom de hele computer krijgt een complete checkup.

 

 • Deze reparatie kan mogelijk een andere reparatie tot gevolg hebben. Als dat zo is nemen wij vooraf altijd contact met u op om te overleggen.
 • U kunt uw computer langsbrengen in 1 van onze winkels, opsturen of laten ophalen.

Prijzen 

Virus verwijderen

€ 14,- per kwartier

 • Reparaties tot 2 uur worden direct gemaakt.
 • Duurder dan 2 uur krijgt u altijd een prijsopgave.
 • Indien geen akkoord reparatie slechts € 14,- 
 • 80% van de reparaties ligt de prijs tussen de € 56,- en €98,-

Reviews 

 

 

TOP