PCHulpNederland is nu onderdeel van PCService.nl
Heeft u problemen met internet? Kunt u niet verbinden met een draadloos netwerk thuis of op kantoor? Indien u vaak last heeft van uitval van draadloos internet, kan het zijn dat er een probleem is met uw draadloze router of wifimodem. Bijna 30% van alle computerproblemen hebben betrekking op draadloos internet. Het komt vaak voor dat uw Windows computer geen verbinding kan maken met het internet. Hoe lost u dit op?

Onze reparatieservice verhelpt al uw computerproblemen op het gebied van wifi en internet. Niet alleen kunnen onze experts een nieuwe modem, router of switch leveren en installeren, ook is het mogelijk adsl-kabel internetverbinding aan te sluiten, uw huidige internetverbinding draadloos te maken en uw draadloze verbinding te beveiligen met Wep of Wpa/Wpa2 Encryptie. Wilt u het bereik van uw netwerk vergroten of een groter wifi-bereik? Schakel deskundige Windows specialisten in om dit te doen. Ook een printer aansluiten op uw draadloos netwerk behoort tot de mogelijkheden. Kies voor vaste prijzen, snelle service en de beste experts!

Dit soort problemen valt onder de categorie Software problemen. We hebben voor dit probleem helaas geen vaste prijs. Bij dit soort reparatie gaan we altijd als volgt te werk.

 1. U biedt de pc aan, wij gaan uw computer direct repareren, op basis van €14,- per kwartier.
 2. Hierbij repareren wij tot maximaal 2 uur, is de reparatie duurder dan nemen wij in alle gevallen contact met u op om te overleggen.
 3. Is er iets defect aan de hardware dan zullen wij ook altijd contact met u opnemen voordat wij overgaan tot reparatie.
 4. Wij rekenen altijd alleen de kliktijd van de reparatie.
 5. Is uw laptop niet meer te maken maar wilt u uw data nog wel bewaren, Hier hebben wij ook een passende oplossing voor die niet duur is.

 

Groen-vinkje  al meer dan 5 jaar ervaring met installatie adsl verbindingen van XS4ALL | TELFORT | KPN

Groen-vinkje  Meer dan 10 jaar ervaring en gediplomeerde technici.

Groen-vinkje Vakkundig & Betrouwbaar gerepareerd

 • Reparatie duurt doorgaans 1 tot 3 werkdagen.
 • Tenzij tijdens de reparatie anders door ons wordt aangegeven.

Vraag: I?

Antwoord: D

 

 • U kunt uw pc langsbrengen in 1 van onze winkels, opsturen of laten ophalen.

Prijzen 

Onderzoek

€ 14,- per kwartier

 • Reparaties tot 2 uur worden direct gemaakt.
 • Duurder dan 2 uur krijgt u altijd een prijsopgave.
 • Indien geen akkoord reparatie slechts € 14,-

Reviews 

 

TOP